Odi na glavni sadržaj

Samo takvi grafički proizvodi!

Stotine tisuća kataloga, letaka, brošura, časopisa, godišnjih izvješća kao i brojne strukovne nagrade govore sami za sebe o našem znanju, stručnosti i kvaliteti. Portfolio naših dugogodišnjih klijenata je raznovrstan.

S velikim ponosom ističemo neke od najzahtjevnijih, reprezentativnih radova, ne umanjujući time važnost svakog i najjednostavnijeg letka koji izlazi iz naše radionice.

Nagradu Fibra osvajamo iz godine u godinu, a obzirom da je njihov proizvod namijenjen jako zahtjevnoj publici kolekcionara stripova, koji ne opraštaju ni najsitniju grešku, taj nam je posao ujedno i velika referenca. Batman, Superman, Buddha – sigurno ne bi svoje avanture dijelili s čitalačkom publikom da se ne nalaze u najkvalitetnije otisnutim knjigama…

Stega tisak dobio je i strukovnu nagradu The Best of Show za tisak i izradu knjige „METAPHORIA“ u sklopu festivala tiska PRINT. Fest 2017. Knjiga je spoj dizajnerske vizije i tehničkih mogućnosti. MONOGRAFIJA “Long Play – zabilješke u vremenu” B.B. PEŠIĆ je zbirka fotografija koja sadrži 1332 portreta, 333 regionalnih glazbenika iz prvih 50 godina rock glazbe na ovim prostorima.

Limitirano izdanje CROATIA RECORDS “Bijelo dugme- Box set delux”- 40. godišnjica grupe „Bijelo Dugme“– jedni od najvećih kompletnu uslugu izrade povjerili su baš nama.

Predano i sa velikim veseljem doprinosimo i unapređenju zajednice kroz sponzoriranje nama dragih i korisnih projekata kao „ Marijini obroci“, „ Kutija šibica“, „kazalište La La Land „ Marco Polo festival“.

Spoj tiskarske struke i genijalnih rješenja

prepoznaju brojni domaći i inozemni Klijenti, od kojih su neki: Styria, Plodine, Grad Zagreb, Porsche Croatia, Toyota, Opel, Hrvatska lutrija, Fina, Spar, Atlantic grupa, Podravka, Belupo,L’Oreal, Vichy, Ministarstva, najrespektabilnije oglašivačke agencije, brojni strani izdavači i predstavništva…

Strojevi. Tehnologija. Globalizacija.

Svaki dan pratimo promjene, prilagođavamo se tržištu i situacijama. I to je garancija zadovoljstva naših Klijenata i našeg uspjeha. Mi nismo samo još jedna tiskara. Mi nudimo integrirane poslovne solucije, transparentan pristup i sigurnost praćenja projekta od ideje do finalnog proizvoda.

Kontinuirano ulažemo u ljude, edukaciju, proizvodni pogon, koji čine tiskarski i doradni strojevi najnovijih generacija i tehničkih dostignuća u tiskarskoj industriji. Izdvajamo tiskarski B1 5-bojni stroj KBA Rapida 105-5 + 2ALV sa agregatom za lakiranje vododisperzivnim lakom i inline kolorimetrijom koji nam omogućuje vrhunski otisak i kvalitetu vaših mapa, kataloga, prospekata, POS materijala. Zatim B1 8-bojni stroj Heidelberg SX-102-8 P sa inline kolorimetrijom koji nam omogućuje vrhunski otisak i kvalitetu uz veliki kapacitet i brzu izmjenu vaših časopisa, letaka, monografija. Visoko produktivni offset digitalni tisak do formata 1020 x 330 m čime naši klijenti imaju mogućnost narudžbe manjih naklada vrhunske kvalitete. Digitalni tisak velikih formata s čime naši klijenti imaju mogućnost izrade svojih zahtjeva na jednom mjestu.

Isto tako posjedujemo kompletnu knjigovežnicu kao i mogućnost prireza vaših omiljenih kutija, poslovnih mapa i POS materijala. Sve proizvode dostavljamo gratis na području Zagrebačke županije.

Hit singl

Karijere

Želja nam je upoznati Vas i približiti pojedinosti našeg projekta „RAST I RAZVOJ STG!“ koji smo osmislili kao aktivan alat dugoročnog rasta i razvoja naše firme kroz naše zaposlenike.